Θέατρο με 3Ε; Κι όμως γίνεται! (Εάν βέβαια κάτσεις στην ουρά…)

Εάν ανήκεις στα κορίτσια που λατρεύουν το θέατρο, τότε αύριο (Τετάρτη 18 Οκτωβρίου) ίσως είναι η μέρα σου. Γιατί θα μπορείς ν’ αποκτήσεις σε προσφορά των 3 ευρώ εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις της νέας σεζόν του Θεάτρου Τέχνης!
 
Η διάθεση, που θα γίνεται και στα δυο ταμεία του Θεάτρου (Πεσμαζόγλου 5 & Φρυνίχου 14)θα αρχίσει αυστηρά στις 4 το απόγευμα και θα αφορά 17 παραγωγές.
Συγκεκριμένα θα δοθούν: 
  • Έως και 100 εισιτήρια για τις παραστάσεις :  «Οίκος Μακ-Μπεθ», «Ο Ρομπέν των δασών», «Ο Δόκτωρ Τζέκυλ και και ο κύριος Χάιντ», «Δούλες».
  • Έως και 80 εισιτήρια για: «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», «Ελένη».
  • Έως και 60 εισιτήρια για:  «Ακυβέρνητες πολιτείες ΙΙ:  Αριάγνη», «Ακυβέρνητες πολιτείες ΙΙ: Νυχτερίδα», «Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης», «Ιούλιος Καίσαρ».
  • έως και 50 εισιτήρια για: «Προς Ελευσίνα», «Ένας άνθρωπος επιστρέφει στην πατρίδα του πιστεύοντας ότι θα τον σκοτώσουν και τον σκοτώνουν», «Duende».
  • Έως και 20 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Ακυβέρνητες πολιτείες Ι: Η Λέσχη», «Νέκυια-Εκ-σταση», «Αγαμέμνονας. Αισχύλος/Ευριπίδης», «Σπήλαιο».
Extra infos: Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά φυσικής προτεραιότητας  χωρίς τη χρήση γραπτής ή άλλης λίστας, ενώ μόλις εξαντλούνται τα προσφερόμενα εισιτήρια κάποιας παραγωγής, θα υπάρχει άμεση ενημέρωση από το Θέατρο προς τους ενδιαφερόμενους.
Σημαντικό: Κάθε θεατής που φτάνει στο ταμείο δικαιούται να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για κάθε παράσταση, για όσες παραστάσεις της περιόδου επιθυμεί !