Ράφτης Κυριών στο Απο Μηχανής Θέατρο…

Η σπαρταριστή κωμωδία καταστάσεων του Ζωρζ Φεντώ «Ράφτης Κυριών» με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο ρόλο του Μουλινό κάνει πρεμιέρα την 30η Οκτωβρίου στο Απο Μηχανής Θέατρο.
Λίγα λόγια για την υπόθεση: Ο Ζεράρ Μουλινό, επιφανής γιατρός, είναι παντρεμένος με την Υβόν, ενώ παράλληλα διατηρεί ερωτική σχέση με τη Σουζάν, σύζυγο του Ωμπέν. Ο Ωμπέν απατά τη Σουζάν με τη Ρόζα, σύζυγο του Μπασσινέ, φίλου του Μουλινό. Ο Μουλινό προκειμένου να μπορεί ανενόχλητος να ζήσει τον έρωτά του με τη Σουζάν, νοικιάζει από τον Μπασσινέ ένα διαμέρισμα – το οποίο μέχρι πρότινος λειτουργούσε ήταν ραφτάδικο – κι εκεί κανονίζει να συναντήσει τη Σουζάν. Όμως μόνο ανενόχλητος δε θα μείνει! Από το «αμαρτωλό» διαμέρισμα περνάνε νόμιμοι σύζυγοι και παράνομοι εραστές, μια πελάτισσα του πρώην ραφτάδικου η οποία επιμένει να της πάρει ο «ράφτης» Μουλινό μέτρα για το καινούριο της φόρεμα, η μητέρα της Υβόν, κυρία Αιγκρεβίλ, υποψιασμένη για τις πονηρές προθέσεις του γαμπρού της και φυσικά ο μπάτλερ του Μουλινό, Ετιέν, που θα είναι αυτός που θα ανακατώσει ακόμα περισσότερο τα νερά προκαλώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου 2018 θα παίζεται κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00.

Παίζουν:Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μουλινό, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: κυρία ΑιγκρεβίλΕλένη Βαΐτσου: ΡόζαΆννα Ελεφάντη: ΣουζάνΕυθύμης Μπαλαγιάννης: ΕτιένΔημοσθένης Φίλιππας: ΜπασσινέΕλεάνα Στραβοδήμου: ΥβόνΜαρία Χάνου: ΠομπινέτΓιάννης Σαμψαλάκης: Ωμπέ
Μη το χάσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.