Γεύσεις που συγκινούν τον ουρανίσκο…

… μυρωδιές που σε παραπέμπουν σε ζεστές βραδιές με φίλους στην κουζίνα του σπιτιού σου, αλλά και απαλές συζητήσεις για το μαγικό κόσμο της γαστρονομικής απόλαυσης… Κι όλα αυτά, συνοδευμένα με κρασί Νεμέας, σπιρτόζικο Αγιωργίτικο αυτήν τη φορά. 
Και ναι, βρεθήκαμε και πάλι στο Yoleni’s, στο πλευρό της βραβευμένης σεφ Ντίνας Νικολάου, σε ένα από τα αγαπημένα σεμινάριά της, παρέα με τα θεσσαλονικιώτικα προϊόντα Condito, που εμείς εδώ στην Αθήνα τώρα αρχίζουμε να μαθαίνουμε.
Κι αλήθεια, ξέρετε, έχουν θαυμάσια γεύση και υφή… Οι πατατούλες οι πορτοκαλομουσταρδένιες, ας πούμε, που μας προσφέρθηκαν, πήραν άλλη γεύση όταν η Ντίνα πρόσθεσε στο ταψάκι τη μουστάρδα με σπόρους σιναπιού της εταιρίας, ενώ το γλυκοπικάντικο κις που μας ετοίμασε, απογειώθηκε με τα καραμελωμένα κρεμμύδια της Condito, που διαθέτει μεγάλη γραμμή προϊόντων και ήδη επεκτείνεται και σε αλυσίδες αθηναϊκών σούπερ μάρκετ, ενώ ήδη εξάγει. Έχει φτάσει ώς και τη μακρινή μας Αυστραλία! 
Η βραδιά έκλεισε με ροδαλή (κρεμούλα) μαχαλεπί τριαντάφυλλο, αλλά και πολλές πολλές ευχές για Καλή Χρονιά, γεμάτη συναντήσεις με την υπέροχη Ντίνα Νικολάου, που ξέρει πώς να μας μαγειρεύει μαμαδίστικα αλλά και με περίσσεια τέχνη!