Η ζωή της περπατούσε στη θάλασσα

Έχοντας διαβάσει και τα άλλα βιβλία της Ευγενια Βουτσινα Βασιλειαδου ξέρουμε ότι και το καινούργιο της βιβλίο θα μας ταξιδέψει σε όμορφα μέρη και θα μας γεμίσει συναισθήματα.
Την Τετάρτη λοιπόν, 1η Νοεμβρίου και ώρα 7μ.μ. θα μας βρείτε στο Loukoumi Bar & Loukoumi #10 στην παρουσίαση του “Η ζωή της περπατούσε στη θάλασσα”.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η ιστορία διαδραματίζεται στην Κεφαλονιά γύρω στο 1900 και φτάνει μέχρι το τέλος τού εμφυλίου πολέμου, μέσα από τις δαιδαλώδεις διαδρομές ζωής των μελών τής οικογένειας του κόντε Αντύπα και των απογόνων του.
Παρά τα ξέγνοιαστα πρώτα χρόνια της ζωής τους θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου με αποκορύφωμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που θα τα αλλάξει όλα, όπως και τον Εμφύλιο πόλεμο.
Πολλά είναι τα πρόσωπα που περιγράφονται στο βιβλίο, αλλά κεντρικό πρόσωπο είναι η Μυρσίνη, εγγονή τού κόντε Αντύπα, που παρ’ όλες τις δυσκολίες, τον θάνατο και την προδοσία στέκεται όρθια και καλωσορίζει τη ζωή.
Μέλημά της ο μοναχογιός της μέσα στα δύσκολα χρόνια της κατοχής και του Εμφυλίου, μπλέκεται σε απίστευτες περιπέτειες, οι οποίες τη φέρνουν πολλές φορές στην απελπισία.
Εκεί όμως που περισσεύει η απελπισία της και η ψυχή της σκοτεινιάζει, η ζωή την εκπλήσσει αναπάντεχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.