Πάμε να ακούσουμε παραμύθια;

Παράσταση Αφήγησης Παραµυθιού
«όταν η θάλασσα ήταν γλυκιά…»

Αποσπερίδα αφήγησης παραµυθιών, µύθων και παρααληθινών ιστοριών µε τον Στέλιο Πελασγό.

 

Ο ιστορητής Στέλιος Πελασγός σε συνεργασία µε το Bateau Lavoir Κηφισιάς ύστερα από πολλά χρόνια ξεκινάει ένα εργαστήριο µυθοπλασίας και αφήγησης για παιδιά από 5-9 ετών. Με αφορµή την έναρξη του εργαστηρίου τον Δεκέµβριο του 2017 το Bateau Lavoir μας προσκαλεί σε µια µοναδική παράσταση αφήγησης παραµυθιού, το Σάββατο 25 Νοεµβρίου και ώρα 17:30.

Πάμε, λοιπόν, να ακούσουμε ιστορίες µικροί, µεγάλοι και µικροµέγαλοι, ονειροπόλες και ρεαλίστριες, ιππότες και αναλυτές αλλά µην ξεχάσετε να φέρετε µαζί σας και ένα µικρό µαξιλαράκι.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 1 ώρα.

 

 

Ο Στέλιος Πελασγός ξεκίνησε την αναβίωση της τέχνης της προφορικής λογοτεχνίας και αφήγησης (storytelling) στην Ελλάδα το 1991 και από τότε ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη δίνοντας παραστάσεις αφήγησης λαϊκών ιστοριών και παραμυθιών. Έχει δώσει παραστάσεις αφήγησης σε θέατρα και πλατείες χωριών, σε καταυλισμούς τσιγγάνων και σε μουσεία, σε ωδεία και σε λεωφορεία, σε ελληνιστικά ερείπια και βυζαντινές εκκλησίες, σε παλάτι ιπποτών στην Μάλτα και σε κρύπτη μοναχών στην Βυρηττό, σε γάμους και σε φυλακές, σε jazz club και σε γηροκομεία, σε κήπους στην Γαλλία και σε
πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Βαρσοβία, σε οθωμανικά λουτρά στην Πάφο και σε μεσαιωνικά παλάτια στην Λευκωσία, σε σχολεία και σε μπαράκια.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 8 ευρώ και το οικογενειακό 6 ευρώ (άτομο).

Η κράτηση της θέσης σας είναι απαραίτητη και γίνεται τηλεφωνικά στο 6982918925, 6980867917 ή δηλώντας συµµετοχή µε µήνυµα στη σελίδα
https://www.facebook.com/bateaulavoirkifisia/

Το Bateau Lavoir βρίσκεται στην Κηφισιά, Ιλισίων 4, κοντά στην πλατεία Ελαιών, στον
Πύργο της Κηφισιάς, στον 1 όροφο.

www.bateaulavoir.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.