Αθηνά Οικονομάκου

Ξέρατε πως η  Αθηνά Οικονομάκου, που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει η αγαπημένη των ΜΜΕ, όχι μόνο για το ρόλο της στο καθημερινό σήριαλ του ALPHA «Έλα στη θέση μου», αλλά και για την προχωρημένη πια εγκυμοσύνη της, ασχολείται και με την τέχνη του κοσμήματος;

Ιδού τι είπε στο περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ και την Αθηνά Ζαχαράκη!

 Αποτέλεσμα εικόνας για αθηνά οικονομάκου hot photos

Αυτό το γλυκό κορίτσι – γιατί μην ξεγελιέστε από τους «κακούς» της ρόλους, είναι όντως γλυκιά, ανοιχτή κι ευγενική – τρέχει από το πρωί ως το βράδυ – παρά το γεγονός πως βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Δεν ξέρω πώς τα έχω καταφέρει, αλλά φέτος δουλεύω πολύ σκληρά και σχεδόν διπλάσια από πέρυσι», λέει η ίδια, ασθμαίνουσα μεν, πολύ χαρούμενη δε! Το ξέρετε ότι εκτός από τα 10ωρα γυρίσματα για τη σειρά, τρέχει, εδώ και 1,5 χρόνο, και για τη δική της σειρά κοσμημάτων; Τιτλοφορείται «Allover by Athina», ξεκίνησε περίπου ως χόμπι, αυτήν τη στιγμή όμως πάει πολύ καλύτερα από τις αρχικές της προσδοκίες.

 

Πώς προέκυψε η ενασχόλησή σας με το κόσμημα;

«Η δουλειά του ηθοποιού, καθώς δεν διακρίνεται από σταθερότητα, είναι μια δουλειά διαρκώς μετέωρη, γεμάτη οικονομικές ανασφάλειες. Έτσι ήθελα από καιρό να κάνω κάτι δικό μου, αλλά εξίσου δημιουργικό. Όταν φίλη μού έδειξε την τέχνη του κοσμήματος, άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά. Σύντομα όμως διαπίστωσα πως μου άρεσε πολύ, κάλυπτε την ανάγκη μου για δημιουργία, έτσι αυτήν τη στιγμή έχει εξελιχθεί σημαντικά, καθώς ο κόσμος αγκάλιασε και στήριξε την προσπάθειά μου. Πρόκειται για κοσμήματα για όλες τις γυναίκες, όλες τις ώρες και για όλες τις οικονομικές δυνατότητες».

 

Φαίνεται πάντως να σας προτιμούν για τους ρόλους της «κακιάς»…

«Ίσως επειδή και η ίδια έχω δείξει πως μ’ ενδιαφέρουν οι “κακοί” ρόλοι! Πράγματι, τους βρίσκω υποκριτικά πιο ενδιαφέροντες, ενώ ταυτοχρόνως διασκεδάζω με την ακρότητά τους. Ωστόσο, απαιτεί αίσθηση μέτρου το να υποδύεσαι τον κακό, χρειάζεται να ακροβατείς με προσοχή. Γιατί εάν το παρατραβήξεις θα φανείς γελοίος, εάν δεν το τονίσεις όσο πρέπει, δεν θα γίνεις πιστευτός. Η Φαίη πάντως δεν έχει καμία σχέση με την αρρωστημένη serial killer Ξένια, που έχω υποδυθεί στο παρελθόν και όλοι μισούσαν (γελάει). Η Φαίη έχει χιούμορ κι ευαίσθητες χορδές. Και να ξέρετε: ούτε η Ξένια ούτε η Φαίη έχουν σχέση με την πραγματική Αθηνά – ευτυχώς!».

 

Νιώθετε έτοιμη για το ρόλο της μαμάς στην πραγματική ζωή;

«Είναι κάτι που δεν γνωρίζω πραγματικά, αν και το μωράκι που έρχεται, υπήρξε πολύ συνειδητή απόφαση για μένα και τον σύντροφό μου. Ξέρω βέβαια πως ο ερχομός του θα σημάνει το τέλος των βραδινών εξόδων (γελάει) αλλά και πολλή κούραση και αϋπνία, όμως το περιμένω με πολλή λαχτάρα και νιώθοντας ανοιχτή για τις ωραίες αλλαγές που έρχονται στη ζωή μου».

 

Σχεδιάζετε να μείνετε καιρό εκτός δουλειάς μετά τη γέννα;

«Στόχος και σκέψη μου είναι να απέχω όσο το δυνατό περισσότερο – όσο βεβαίως θα το επιτρέψουν και οι συνθήκες. Πάντως μετά τους 8 μήνες – και τότε όμως θα προσπαθήσω να μη δουλεύω πια 10ωρα!».