Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Αθήνα !

Ξέμεινες στην Αθήνα το τριήμερο ; Ξέμεινες κι απο λεφτά ;

Όχι δε θα μείνεις σπίτι !

Σάββατο, 26 Μαίου 2018: 

Πάμε στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος να υποδεχτείς το καλοκαίρι με τους Locomondo στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο πάνω σε ένα “Μαγικό Χαλί” γιατί ως γνωστόν…”Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα. Κρύο δεν έκανε ποτέ!”

 

Κυριακή, 27 Μαίου 2018: 

Aπό τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, οι οινόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους Δρόμους του Κρασιού της Ελλάδας και να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και άλλες εκπλήξεις.
Μπες στις σελίδες τους, δες που είναι και κάνε το δικό σου πρόγραμμα για το ποιό θα επισκεφθείς!

Δευτέρα, 28 Μαίου 2018

Πάμε σινεμά! Πάμε να ζήσουμε έναν μεγάλο έρωτα στο Park Your Cinema στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 9 το βράδυ της Δευτέρας. 

Ένας Μεγάλος Έρωτας/ An Affair to Remember (1957)
Εκείνος στα πρόθυρα του γάμου, εκείνη δεσμευμένη αλλά όχι και ερωτευμένη. Θα τους προκύψει το μοιραίο σε κρουαζιερόπλοιο. Βάζουν όρκο να το επικυρώσουν έξι μήνες μετά, σ’ ένα ραντεβού στο Empire State Building. Θ’ αντέξει μέχρι τότε αυτή η αγάπη; Αν και remake της ταινίας “Love Affair” (του ιδίου σκηνοθέτη) από το 1939, αυτή η version ήταν που συνάντησε την πλήρη αποδοχή και παραμένει στη μνήμη του κόσμου ως ένα από τα πιο αποθεωτικά ρομαντικά έργα του Χόλιγουντ.

Το American Film Institute τοποθετεί το φιλμ στο #5 των καλύτερων παραγωγών του είδους για το αμερικανικό σινεμά, κάτω από τα Καζαμπλάνκα, Όσα Παίρνει ο Άνεμος, West Side Story και Διακοπές στη Ρώμη! Προτάθηκε για 4 Όσκαρ.