“Ράφτης κυριών” του Ζωρζ Φεντώ στο Θέατρο Βράχων

Η σπαρταριστή κωμωδία καταστάσεων «Ράφτης κυριών» του Ζωρζ Φεντώ», που έκανε μεγάλη επιτυχία το χειμώνα στο Από Μηχανής Θέατρο, παρουσιάζεται τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων.

Γραμμένο στα τέλη του 19ου αιώνα αποτελεί την πρώτη μεγάλη επιτυχία του συγγραφέα και συνεχίζει από τότε τη λαμπρή του διαδρομή φτάνοντας μέχρι και σήμερα να καυτηριάζει με τόλμη και απίστευτο χιούμορ, συμπεριφορές και καταστάσεις που επιστρέφουν ξανά και ξανά.

Ο Ζεράρ Μουλινό, επιφανής γιατρός, είναι παντρεμένος με την Υβόν, ενώ παράλληλα διατηρεί ερωτική σχέση με τη Σουζάν, σύζυγο του Ωμπέν. Ο Ωμπέν απατά τη Σουζάν με τη Ρόζα, σύζυγο του Μπασσινέ, φίλου του Μουλινό. Ο Μουλινό προκειμένου να μπορεί ανενόχλητος να ζήσει τον παράνομο έρωτά του, νοικιάζει από τον Μπασσινέ ένα διαμέρισμα το οποίο μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως ραφτάδικο κι εκεί κανονίζει να συναντήσει τη Σουζάν.

Όμως μόνο την ησυχία του δεν θα βρει! Από το «αμαρτωλό» διαμέρισμα περνάνε νόμιμοι σύζυγοι και παράνομοι εραστές, μια πελάτισσα του πρώην ραφτάδικου η οποία επιμένει να της πάρει ο «ράφτης» Μουλινό μέτρα για το καινούριο της φόρεμα, η μητέρα της Υβόν, κυρία Αιγκρεβίλ, υποψιασμένη για τις πονηρές προθέσεις του γαμπρού της και φυσικά ο μπάτλερ του Μουλινό, Ετιέν, το πρόσωπο που θα ανακατώσει ακόμα περισσότερο τα νερά προκαλώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Παίζουν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μουλινό, Νίκη Παλληκαράκη : κυρία Αιγκρεβίλ, Ελένη Βαΐτσου: Ρόζα, Άννα Ελεφάντη: Σουζάν, Παναγιώτης Γουρζουλίδης: Ετιέν, Δημοσθένης Φίλιππας: Μπασσινέ, Χρυσή Μπαχτσεβάνη: Υβόν, Ανδρομάχη Φουντουλίδου: Πομπινέτ, Γιάννης Σαμψαλάκης: Ωμπέν

Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15,00 ευρώ, Προπώληση  12,00
Φοιτητών / Ανέργων / ΑμΕΑ 10,00
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά